Voor ieder geefmoment, een passend geschenk!

Voor ieder geefmoment, een passend geschenk!

Voor ieder geefmoment,
een passend geschenk

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen, trends en uitdagingen!  Het is ondertussen het derde jaar waarin de wereld te maken heeft met de gevolgen van Covid-19. Thuiswerken is normaal geworden en bedrijven die zich beperken tot één geefmoment zijn uitzondering op de regel. Waardering tonen is belangrijker dan ooit! En hoewel Kerst nog maar net voorbij is, staan de eerste geefmomenten alweer voor de deur! 

Bekijk nu de leukste geschenken voor Blue Monday, Complimentendag, de dag van de Thuiswerker, Pasen en de Dag van de Zorg

De derde maandag van het jaar staat ook wel bekend als Blue Monday. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Versla de Monday Blues met een workout voor thuis of geef er aan toe met een kop thee op de bank! Bekijk onze keuze voor Blue Monday!

1 maart is alweer de 20e editie van Complimentendag. Toon je waardering dit jaar met meer dan een compliment en verras collega’s en relaties met een kleine attentie! Vereeuwig je compliment op fles met een krijtje of denk outside-the-box met een feestelijke accessoire. Jij bent goud waard! Bekijk onze keuze voor Complimentendag!

Zet uw thuiswerkende werknemers in de spotlight met een handige gadget van BRAINZ! De LED Licht telefoonhouder is een uitkomst tijdens meetings, maar ook ná werktijd een echte topper voor Facetime, selfies en TikTok. Of geef een cadeau voor een gezellig thuiskantoor! Bekijk onze keuze voor de dag van de Thuiswerker!

Een van de belangrijkste geefmomenten van het jaar is de Dag van de Zorg. Het is al twee jaar spitsuur in de zorg, dat verdiend meer dan een compliment! Laat een onvergetelijke indruk achter met een rugtas voor op de fiets, een mooie serveerplank of een bodyfoam voor een moment van ontspanning! Bekijk onze keuze voor de Dag van de Zorg!

Pasen is het eerste lange weekend van het jaar. Een goed moment om te genieten met familie en vrienden of om er even tussenuit te gaan. Ook is Pasen een populair moment voor een attentie. Een handige accessoire voor tijdens het Paasontbijt, brunch of BBQ valt altijd in de smaak! Bekijk onze keuze voor Pasen!

 Meer geefmomenten inspiratie? 

Mail ons

Van maandag tot vrijdag binnen 24 uur antwoord op uw vraag.

Bel ons

Van maandag tot vrijdag staan wij u graag telefonisch te woord.