Personalisatie & Bedrukking

Personalisatie & Bedrukking

Met onze partners verzorgen wij full service personalisatie en bedrukkingsprojecten in Nederland en België. Onze DTP-afdeling kan geheel vrijblijvend en binnen 48 uur een digitaal voorstel maken van het gewenste product met uw logo. Hiervoor dient de gewenste bedrukking in een AI, EPS of PDF bestand aangeleverd te worden.

Personalisatie is mogelijk middels zeefdruk, tampondruk, gravure, UV print, rondzeefdruk, full colour folie en doming. In onze personalisatie- en bedrukkingsprijslijst hebben wij diverse producten uit de 2021/2022 collectie uitgewerkt. Het document geeft een eenvoudig inzicht in de mogelijkheden per product en de totale meerprijs voor het personaliseren. Staat het artikel er niet tussen? Dan zal er met de drukker overlegd worden. Op basis daarvan kan er een prijs op maat gemaakt worden.

ontdek onze populaire personalisatie en bedrukkingsmogelijkheden

een selectie uit de meest gekozen artikelen om te personaliseren

Trolleys

Laat uw logo de wereld overgaan! Veel Norländer trolleys lenen zich voor een logo opdruk , badge met doming sticker of een full colour folie. Bij een full colour folie is personalisatie middels namen ook mogelijk.

Koelboxen

Uw logo goed vertegenwoordigd op de klus en op het strand? Kies dan voor een koelbox met uw logo. Bij onze standaard koelboxen (10 & 24 liter) is een logo opdruk op de deksel en de lange zijkant mogelijk.

tassen

Vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk met een tas met logo. Van rugtassen, picknicktassen, sporttassen, koeltassen, toilettassen en tassen voor op de fiets, met een logo bedrukking reist uw merk het hele land door!

gadgets en electronica

Verbind uw bedrijf of merk draadloos aan uw doelgroep met een gadget of elektronica product! Van speakers, koptelefoons en earbuds, tot draadloze laders, met een BRAINZ product met uw logo zit u goed bij jong en oud.

serveerplanken

Met een serveerplank met logo sla je de plank nooit mis. Van rond, rechthoekig met een handvat tot in de vorm van een huisje, onze planken van Acacia hout en Paulownia hout maken elk pakket persoonlijk.

bbq

Als u opzoek bent naar een zomers geschenk, zoek dan niet verder. Een barbecue is het ideale geschenk voor een zomervakantie in de tuin. Met een schort met logo worden uw collega’s en relaties ware grillmasters.

keuken

Drinkflessen en saladeshakers vallen nóg meer in de smaak met uw logo! Onze mokken, bierproefplanken en pepermolens, passen in iedere keuken en springen eruit bij uw relaties en hun gasten!

Vraag voor de uitgebreide mogelijkheden en prijzen, Onze personalisatie- en bedrukkingsprijslijst aan.