Ons Team

leer ons beter kennen

Bij The Gift houden wij van blij maken.

Ontmoet onze blijmakers.

Arjen

oprichter

Het fijnste vind ik om te werken in een omgeving met mensen die je energie geven, positief verrassen en een goede dosis humor hebben. Blij word ik van; familie, buitenleven, sourcen / reizen en de kleine dingen…..

Erik

commercieel manager

Ik word blij van een goed glas wijn, lekker eten, sparren over creatieve cadeauconcepten en werken met een team dat gezamenlijk de mouwen opstroopt en zorg draagt voor een tevreden relatie.

Guus

operationeel manager

Doordeweeks word ik blij van tevreden klanten en het onmogelijke toch mogelijk maken. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. In de avond geniet ik het meest van een mooi diner met goede wijnen.

Sander

inkoop manager

Ik word blij van hectische dagen waarin we met ons team mooie projecten realiseren. Buiten werk om breng ik het liefst tijd door met mijn vriendin en 2 kleine mannen en kijk ik graag voetbal met vrienden.

justin

accountmanager

Blij word ik van ondernemen in de breedste zin van het woord. In mijn werk staat samen groeien voorop. Samen met klanten en collega’s mooie prestaties neerzetten door hard werken en een stukje humor.

liesbeth

inkoop & financiën

De internationale contacten en planningen maken dat er geen dag hetzelfde is, dát maakt het werken bij The Gift uitdagend en afwisselend. Mijn vrije tijd breng ik graag door met gezellige en ongecompliceerde mensen onder het genot van een mooi glas wijn.

mats

accountmanager

Ik zit niet graag stil, het liefst ben ik altijd in beweging! Zowel in mijn privéleven tijdens sportactiviteiten als in het bereiken van mijn doelen tijdens mijn werk. Met een voldaan gevoel mijn dag afsluiten met een speciaal biertje en goed gezelschap, hier word ik nou blij van!

ben

commercieel binnendienst

Ik word blij van family time met mijn gezinnetje, een relaxte zonvakantie, een enerverend pretparkdagje en een fijne samenwerking met de klant om zo een mooi (custom made) geschenk of project te realiseren.

lennard

administratie & DTP

Ik word blij van duidelijkheid op de werkvloer en een efficiënte manier van werken. Daarnaast drink ik graag een biertje onder het genot van een voetbalwedstrijd.

kimberly

inkoper

Naast mijn passie voor interieur, sporten, lekker eten en reizen, ben ik graag creatief bezig met het ontwikkelen van een collectie waar zowel collega als klant ieder jaar weer blij mee is.

stefan

financial controller

In teamverband hard werken, doelstellingen behalen en/of de wedstrijd winnen en dit gezamenlijk nabespreken en vieren met een borrel, daar word ik heel vrolijk van.

pim

Assistent controller

Ik word blij van uiteten, feestjes, sporten en daarnaast het vergemakkelijken van verschillende werkprocessen en het werken met collega’s waar naast het harde werken ook onwijs mee kan worden gelachen.

sharon

Grafisch vormgever

Ik word blij van een glaasje wijn bij lekker eten, mijn creativiteit kunnen gebruiken voor de meest bijzondere en originele geschenken en mee helpen aan de ontwikkeling van een spectaculair nieuw assortiment!

romy

marketing

Van website, nieuwsbrief tot handige verkooptool, samen met mijn collega’s van de vormgeving creatieve concepten werkelijkheid maken, daar word ik blij van! In het weekend geniet ik graag van een hapje en drankje met vrienden en familie.

Joyce

senior inkoper & compliance manager

Het inkopen van mooie producten is waar ik blij van word. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het strand: uitwaaien, zonnen, voeten in het zand. Daarna; gezellig eten met vrienden!

Yasmine

Verkoop binnendienst

Ik word blij van gezellig een drankje doen in de stad met vrienden. Afwisseling, uitdagingen en hard werken met een beetje humor maakt het werken bij The Gift voor mij compleet.

thomas

Intern magazijn

Ik word blij van een leuk feestje, van hardstyle en van voetbal. Maar ook omdat ik werk met een gezellig en hardwerkend team dat elkaar helpt waar nodig is.

Versterk ons team

stage of dienstverband

Denk jij dat je iets kunt toevoegen aan ons team? 

Verstuur ons een open sollicitatie!