Haal Kerst in huis met SENZA!

Haal Kerst in huis met SENZA!

Blog-The-Gift---Haal-kerst-in-huis-met-SENZA---Header

Haal kerst in huis met SENZA!

Kerst is dé gelegenheid om waardering te tonen aan werknemers middels een goed gevuld kerstpakket. Met een vrije ruimte van maar liefst 3% in de Werkkostenregeling (WKR) kunnen u en uw klanten dit jaar hopelijk groots uitpakken! In de deze blog leest u meer over de ábsolute toppers voor dit kerstseizoen.

1 - Kies je kerstboom

Het belangrijkste item tijdens de feestdagen blijft toch wel de Kerstboom. Klein, groot, nep of echt… de ene kerstboom is de andere niet! In de SENZA collectie vindt u dit jaar een gezellige mini kerstboom, inclusief LED verlichting en 15 kerstballen. Met een hoogte van 52 centimeter is dit boompje de ideale sfeermaker voor in de woonkamer of op het thuiskantoor. Geen fan van klein maar fijn? Versier de kerstboom dan met de LED Glitter Bol Slinger

2 - Pak uit met accessoires

Eén kerstboom maakt nog geen Kerst. Denk ook aan decoratie zoals raamstickers en papieren boompjes voor de ramen.  Zo is de kerstsfeer ook van buitenaf al zichtbaar. Een witte kerst gegarandeerd met de kerstbal raamstickers!

 Dressoirs, bijzettafels, bureaus en open kasten maak je eenvoudig feestelijk met een glitter boompje of een sfeervolle theelichthouder

3 - Kerstkaarten mogen gezien worden

Ondanks dat we tegenwoordig vrijwel digitaal leven, is de kerstkaart voor velen een blijvertje. Of de kaart nu handgeschreven is of via internet gemaakt is met een persoonlijke foto, kerstkaarten mogen gezien worden! Voor alle kerstkaart liefhebbers heeft SENZA een ruime collectie kerstkaartenhouders, van metalen boompjes tot slingers met LED lichten

4 - Haal de geur van Kerst in huis

Tijdens de kerstdagen staat lekker eten centraal. Van zoete lekkernijen zoals kerstkoekjes en cakejes, tot een uitgebreid brunch buffet. Met de kook- en bak accessoires van SENZA weet je zeker dat je huis heerlijk ruikt na elke maaltijd. Staat gourmetten op de planning? Met een geurkaars ruikt je huis snel weer naar bloemetjes!

5 - Aftellen maar

Nu je woning en (thuis)kantoor helemaal in Kerstsfeer zijn, is het aftellen tot Kerst écht begonnen! Kunt u ook niet wachten?

     Met de houten adventskalender met rendier en waxinelichtje en de LED kalender vliegen de donkere decemberdagen voorbij.  Het wachten is nog nooit zo snel gegaan. Merry Xmas!

 

Wilt u meer informatie over één van bovenstaande Kerst artikelen? 

Mail ons

Van maandag tot vrijdag binnen 24 uur antwoord op uw vraag.

Bel ons

Van maandag tot vrijdag staan wij u graag telefonisch te woord.